TFF'nin daha önce 2'nci Lig 3'üncü Lig ve BAL'ın 18 Temmuz tarihinde şimdilik başlayacağı yönündeki açıklamasının ardından Zonguldakspor toplanmış ve Pazartesi günü ilk idmanını yapmıştı. Salı günü Corona Virüs testinden geçen futbolcular ve teknik heyet test sonuçlarını beklemeye başlamıştı. Ancak TFF'den Liglerin tekrar iptal olduğu yönünde haber geldi.

Zonguldakspor'da teknik heyet ve futbolcular TFF'den gelen bu haber üzerine memleketlerine döndü. Bu gelişmenin ardından ise Atatürk Devlet Hastanesi'nden test sonuçları geldi. Açıklanan sonuçlarda İsmail Güven'in testinin pozitif çıkması kulüp içinde ve camiada adeta şok etkisi yarattı.

TÜM FUTBOLCULAR MEMLEKETLERİNDE KARANTİNAYA ALINDI

Zonguldaksporlu futbolcular, İsmail Güven'in testinin pozitif çıkması nedeniyle döndükleri memleketlerine Sağlık Müdürlükleri tarafından 14 gün süreyle evde karantinaya alındılar. Sağlık görevlileri futbolculara evde kalmaları ve semptomla karşılaşmaları halinde sağlık kuruluşlarına başvuruda bulunmaları onuşunda uyarılarda bulundular.

İSMAİL'E İKİNCİ KEZ TEST YAPILDI

Öte yandan ilk testi pozitif çıkan Zonguldaksporlu futbolcu İsmail Güven'e memleketi Konya'da ikinci kez Corona Virüs testi yapıldı, sonuç bekleniyor.