Zonguldakspor'da Mustafa Dalcı'dan boşalan Teknik Direktörlük konusunda yönetimin arayışları devam ediyor. Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir takıma katkı sağlayabilecek bir teknik adamla anlaşmak istediklerini belirterek kısa sürede sorunu çözeeklerini söyledi.

"HACETTEPE MAÇINA BARIŞ HOCA ÇIKACAK"

Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir: ''Takımın başına getireceğimiz teknik direktör konusunda şuanda acele karar vermek istemiyoruz. Doğru bir seçim yapmak istiyoruz. Zaman dar 3 günümüz var Hacettepespor maçına. Şuanda gelecek hoca da takımı tanımıyor, bilmiyor. O yüzden şuanda mevcut Mustafa Hoca'nın yardımcısı Murat Hoca ve Barış Hocamız var Hacettepe maçına bu hocalarımızla çıkacağız. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılacağız" dedi.

"EN UYGUN HOCAYI TAKIMA GETİRECEĞİZ"

Hakan Hürfikir ''Şu ana kadar görüştüğümüz birkaç hoca var. Konuyu ve şartları bildikleri için bazıları gelmek istemiyor. O yüzden kulübümüzün şartlarına uyan bize doğru ve güvenilir olan birisini tercih etmek istiyoruz. Bu konuda hata yapmak istemiyoruz. Takım için en uygun hocayı takımın başına getireceğiz. Zonguldaklı hocalarla çalıştık daha önceden, seçeceğimiz hoca Zonguldaklı da olabilir. Çalıştığımız hocalarla şampiyonluklarda yaşadık. Zonguldaklı olmaz diye bir kanun yok. Kim uygunsa o lgelecek"

SOSYAL MEDYA SERKAN BANKOĞLU DİYOR

Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın istifasının ardından sosyal medya adeta Serkan Bankoğlu için yıkıldı. Bankoğlu'nu takımın başında görmek isteyen yüzlerce tarafatar var. Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir bu durum için ise kısa ve net konuşarak şunları söyledi: ''Serkan Bankoğlu ile ilgili yönetim olarak gündemimize gelen hiçbir şey yok"