Zonguldakspor'un eski futbolcuları kırmızı-lacivertli ekipte görevlerini yaparak çeşitli kulüplere gittikten sonra da şampiyonluklar yaşamaya devam ettiler, üst liglere çıktılar.

ONUR ERİŞ

Zongudakspor'da iki şampiyonluk yaşayan ve 6 yıl forma giyen Onur Eriş, 2020-2021 futbol sezonunda 2.lig Kırmızı Grup'ta Eyüspor formasıyla şampiyonluk yaşadı, 1.lige çıktı.

OKAN EKEN

Okan Eken de yine Onur Eriş gibi 6 yıl Zonguldakspor forması giymiş ve 2 şampiyonluk yaşadı. Okan Eken ilk yarıyı Ankara Demirspor'da geçirmene rağmen devre arasında 2.lig Beyaz Grup'da Manisa FK'ya transfer oldu ve bu sezon şampiyonluk yaşadı, 1.lige çıktı.

SEMİH KARADENİZ

Zonguldakspor'a 2 sezon önce Trabzonspor'dan transfer edilen sağ kanat oyuncusu Semih Karadeniz Zonguldakspor forması altında başarılı bir sezon geçirmişti. Son iki sezondur Kocaelispor forması giyen Semih Karadeniz dün akşam Sakaryaspor'a karşı 90 dakika Kocaelispor forması giydi ve başarılı performansıyla göz doldurdu. Semih Karadeniz de bu sezon şampiyonluk yaşadı 1.lige çıktı.

TAHİR BABAOĞLU

Zonguldakspor'a 3 sezon önce Amed Sportif'den gelen ve bekleneni veremeyen golcü futbolcu Tahir Babaoğlu, Ankara Demirspor'a transfer oldu, ardından geçtiğimiz sezon Keçiörengücü ile şampiyonluk yaşadı. Bu sezon da Kocaelispor formasıyla attığı gollerle takımını play-offa taşıyan Tahir Babaoğlu, Sakaryaspor'a karşı oynadıkları final maçında ikinci golün asistini yaptı ve şampiyon olarak Kocaelispor'un 1.lige çıkmasında pay sahibi oldu. Tahir Babaoğlu, Zonguldakspor'da yaşayamadığı şampiyonluğu son iki sezondur Keçiörengücü ve Kocaelispor'da yaşadı.