TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yeni sezon öncesinde altyapı futbol okulu çalışmalarına başlamayı planlıyor. Altyapı antrenörü Muhammet Şaffak ve Metin Aydın planlamalara başlarken, Fener Sahası'nda bulunan Fener Büfe'ye pankartlar asıldı. Özel yaptırılan pankartlarda altyapı futbol okulu için tüm detaylara yer verildi.

Yeni sezon öncesinde çalışmalara 7-13 yaş arası futbolcular kabul edilecek. Çalışmalar 12 ay boyunca devam ederken Zonguldakspor altyapı futbol okuluna katılmak isteyenler Muhammet Şaffak: 0539 657 69 29, Metin Aydın: 0532 302 67 86 numaralı telefonlarla irtibata geçebilecek.

MUHAMMET ŞAFFAK BİLGİ VERDİ

Zonguldak altyapı Antrenör Muhammet Şaffak konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Pandemi sürecinden sonra antrenman yapmak için hazırlandığımız bu dönemde futbol okulu kayıtlarımız devam ediyor. Yılın 12 ayı çalışma yaptığımız sporcularımız bu süre içerisinde futboldan uzak kaldılar. Kısa süre içerisinde izin verilmesi halinde zaman kaybetmeden çalışmalara devam edeceğiz. Ayrıca tabelalarımız İçin bize destek olan Levent ve Tolga Yaman'a Zonguldakspor altyapı ailesi olarak teşekkür ederiz"