Son 2-3 yıldır büyük bir çıkış yakalayan futbolcularından Konyaspor'un başarılı futbolcusu Abdulkerim Bardakçı'nın 2009-2010 futbol sezonunda Zonguldakspor alt yapısında oynadığı ortaya çıktı.

Konya doğumlu olan 27 yaşında, 1.85 boyundaki başarılı futbolcu Abdulkerim Bardakçı'nın babasının polis memuru olarak 2009-2010 yıllarında Zonguldak'ta çalışması nedeniyle Zonguldak'ta futbola başladı. Babasının tayininin ardından Zonguldak'tan ayrılan stoper ve ön libero mevkilerinde oynanan Abdulkerim Bardakçı daha sonraki yıllarda futbolunu geliştirerek profesyonelliğe imza attı.

Başarılı futbolcunun transfermarketteki profilinde oynadığı takımlar olarak Zonguldakspor'un isminin değişmesinin ardından Fenerspor olarak görülüyor.

Son 2-3 yılda oynadığı futbolla zirve yapan Abdulkerim, Konyaspor'un değişmez futbolcuları arasında yeraldı.

TUĞBERK PINAR: "ZONGULDAKSPOR FORMASIYLA ŞAMPİYON OLDUK"

Zonguldakspor Genç takımında oynayan Abdulkerim Bardakçı'nın takım arkadaşı Tuğberk Pınar, Abdulkerim Bardakçı ile o dönemde birlikte oynadıklarını belirterek şunları söyledi: "2009-2010 futbol sezonunda Zonguldakspor Genç takımında Abdulkerim Bardakçı ve Cenk Şahin ile o dönemde birlikte oynadık. Gençlerde önce Zonguldak şampiyonu olduk, ardından Bartın'da grup şampiyonu olduk. Final maçında Karabürkspor'u 3-2 yendik. Oyuna 60'ncı dakikada giren Abdulkerim Bardakçı stoper olmasına rağmen Nihat Ürer hocam Abdulkerim'i santrafor oynattı ve Abdulkerim'in attığı 3 golle Karabük'ü 3-2 yenerek grup şampiyonu olmuştuk"