TFF 2. Lig Kırmızı grupta bir kritik karşılaşma daha oynanacak. Zonguldakspor ile Fethiyespor arasında oynanacak karşılaşma Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 15.00'da başlayacak.

Zonguldakspor bu maçın hazırlıklarına Salı günü Fener Sentetik sahada başladı, ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanlarla hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-lacivertli ekip Perşembe günü yaptığı çift kale maçta karşılaşmanın da provasını gerçekleştirdi. Elmas yapacağı ter idmanının ardından karşılaşmanın başlama saatini bekleyecek.

OKAN EKEN'İN CEZASI ONANDI
Menemen Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle PFDK tarafından 3 resmi maçla cezalandırılan golcü futbolcu Okan Eken için yönetim tahkim kuruluna başvurmuştu. Tahkim kurulu ise Okan Eken'in 3 maçlık cezasını onadı. Geçtiğimiz hafta Tuzlaspor'a karşı oynayamayan Okan Eken Fethiyespor maçı ve Kahramanmaraş maçlarında forma giyemeyecek.

Menemen maçında kırmızı kart gören bir diğer futbolcu Mert Caymaz ise 1 maç cezasını tamamladı, Fethiyespor'a karşı forma giyecek.

Zonguldakspor bu zorlu maç öncesinde 33 puanla 12'nci sırada bulunurken, Fethiyespor ise 28 puanla 14'ncü sırada kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi