Misli.com 2.Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'da kulübün eski Başkanı Salih Demir adaylığını resmen açıkladı.

Zonguldakspor olağan kongresi 23 Haziran Çarşamba günü yapılması gerekirken aday çıkmaması ve yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 30 Haziran Çarşamba gününe ertelenmişti. Kongre Zonguldak TSO Toplantı salonunda 30 Haziran Çarşamba günü 17.00'da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.

SALİH DEMİR SON ÇARE ADAY OLDU

Salih Demir 2 gün önce Pusula'ya "30 Haziran'da yapılacak kongrede başkan adayı çıkmazsa abilerim ve ailemle görüşerek son kararımı vereceğim ve Başkanlık için adaylığımı açıklayacağım. Bu kulüp başkansız kalmaz. Düşersek düşeriz, çıkarsak çıkarız" diyerek son noktayı koymuştu.

"ZONGULDAK'I KUCAKLAYACAK BİR YÖNETİM OLUŞTURUYORUZ"

Salih Demir ailesi ile görüşerek son kararını verdi ve başkanlık için adaylığını açıkladı. Demir "Biz Demir ailesi olarak 'Bu takım Demirlerin takımı düşüncesini silmek için kulübü beklentisiz bir şekilde devretmek istedik. Ancak hiç kimse kulübü almak istemedi ve kulübe başkan adayı çıkmadı. Bu süreçte kulübü ortada bırakacak halimiz yoktu. Yine taşın altına elimizi değil kellemizi koyuyoruz. Zonguldak'ı kucaklayacak iyi bir yönetim yapıyoruz. İnşallah herşey çok daha iyi olur. Bundan sonra kimse bu takım Demirlerin takımı demesin." ifadeleri kullandı.