Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakpor ligin son haftasında oynayacağı Afyonspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

KÖTÜ HABER!

Kocaelispor maçının 20'nci dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve yerini Atalay Yıldırım'a bırakan son haftaların başarılı ismi Oktay Pop'un sağ ayak adalesinde yırtık tespit edildi. Oktay Pop, deplasmanda oynanacak Afyonspor maçında forma giyemeyecek.

Cezalı olan Rıdvan Bingöl ve Hüseyin Yılmaz da maçta forma giyemeyecekler.

İYİ HABER!

Kırmızı-lacivertli ekipte Corona Virüs testi pozitif çıkması nedeniyle Çorumspor ve Kocaelispor maçlarında forma giyemeyen tecrübeli kaleci takım kaptanı Sinan Ören'in karantina süresi Perşembe günü bitiyor. Karantina süreci boyunca hastalığı biraz ağır geçiren Kaleci Sinan Ören'in büyük bir fedakarlık yaparak Afyonspor maçında oynamak istiyor.

AHMET HAKAN DEMİRLİ: "İYİLEŞTİM, GÖREVE HAZIRIM"

Öte yandan Hacettepe maçı öncesinde sakatlanan ve bu süreçte tedavisine devam eden Ahmet Hakan Demirli, sakatlığını tamamen atlararak 2 haftadır takımla idmanlara devam etti. Ahmet Kalan Kocaelispor maçında kadroya girmesine rağmen riske edilmedi.

Ahmet Hakan, "Sakatlığımı tamamen atlattım. İnşallah bizim için çok önemli olan Afyon maçında hocamın görev vermesi halinde takımım için savaşmaya hazırım. Biz futbolcular olarak Zonguldakspor'u kümede tutacağız. Endişeye gerek yok. Zonguldak bize güvensin" dedi.

BARIŞ ŞEREF: "SİNAN'IN DURUMUNA BAKACAĞIZ"

Teknik Sorumlu Barış Şeref "Oktay'ın durumu ciddi. Afyon maçında bizimle olamayacak. Ayrıca Rıdvan ve Hüseyin de cezalı. Corona Virüs karantina süreci Perşembe günü bitecek olan kalecimiz Sinan'ın durumuna bakacağız. O da bizimle olmak istiyor" dedi.