Kırmızı-lacivertli ekip 24 Erzincanspor maçına 4 eksikle puan umutlarıyla gidecek

Zonguldakspor deplasmanda oynayacağı zorlu 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-lacivertli ekip 4 eksikle gideceği deplasmandan puanla dönmeyi hedeflerken, ilk maç Devrek'te 0-0 sona ermişti. Elmas zoru başararak deplasmanda puanla dönmek istiyor.

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve küme düşme potasından uzak kalmak isteyen Zonguldakpor'u zorlu bir karşılaşma bekliyor. Çarşamba günü deplasmanda lig ikincisi 47 puanlı 24 Erzincanspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz maçın hazırlıklarını Fener Sahası'nda yaptığı tektik-taktik idmanı ile tamamladı. Teknik Sorumlu Barış Şeref idmanda oyunu sık sık durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

HAKAN'IN DURUMU BELİRSİZ

Erzincanspor'a karşı sakatlıkları devam eden Serbay Yağız, Furkan Deniz'in yanı sıra sarı kart cezalısı olan Berkan Akdeniz ve kadro dışı kalan Batuhan Yılmaz Erzincanspor'a karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı yeni geçen ve 3 maçtır takımdaki yerini alamayan Hakan Çevik'in ise oynayıp oynamayacağı maç saatinde kesinlik kazanacak.

KAPTAN SİNAN ÖREN UMUTLU

Zonguldakspor'un takım kaptanı kaleci Sinan Ören Erzincan'dan iyi sonuçla dönmek istediklerini belirterek şunları söyledi: "Bulunduğumuz konum itibariyle camiamızı üzdüğümüzün farkındayız. Zonguldakspor'un yeri buralar değil. Düzlüğe çıkmalıyız. Bakıldığında zorlu bir periyot başlıyor. Fakat futbol bu, oynamadan kimse kimseye puan vermiyor. Erzincanspor ligin ikincisi olabilir, kadro olarak iyi olabilirler. Bu onların kazanacağı anlamına gelmiyor. Takım halinde günümüzde olursak rakipten puan çıkarabiliriz. Tabii ki de 3 puan için oynayacağı fakat 'yenemiyorsan yenilme' taktiği bu maç için geçerli olacak. Bu ligde 1 puan bile önemli hale geldi. O yüzden Erzincan'da alabileceğimiz puanları alıp Zonguldak'a moralli dönmek istiyoruz. Önümüzde 12 maç daha var. Düşmeyi aklımızdan bile geçirmiyoruz"