Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller bozuk. Kırmızı-lacivertli ekip ligin 24'nücü haftasında deplasmanda Amed Sportif ile oynadığı maçtan aldığı 2-0'lık yenilgi ile maç kazanamama serisine devam etti.

DEPLASMANDA HENÜZ GALİBİYET YOK
Zonguldakspor 2020-2021 futbol sezonunda deplasmanda henüz galibiyet yüzü göremedi. Sezona Mustafa Dalcı ile başlayan kırmızı-lacivertli ekipte Dalcı 10'ncu haftada görevi bırakmış ve yerine Teknik Sorumlu Barış Şeref gelmişti. Zonguldakspor ne Mustafa Dalcı yönetiminde, ne de Barış Şeref yönetiminde henüz deplasmandan galip gelemedi.

Son oynanan Amed Sportif maçından da 2-0 yenik ayrılan Zonguldakspor'un deplasman fobisi devam ediyor. Alınan bu yenilgi kırmızı-lacivertli ekipte büyük bir moral bozukluğuna neden oldu.

KAHRAMANMARAŞ MAÇINA TELAFİ GÖZÜYLE BAKILIYOR
Zonguldakspor, Amed Sportif yenilgisini unutarak 4 Mart tarihinde Devrek İlçe Stadı'nda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçından alacağı galibiyetle Amed Sportif maçında alınan yenilgiyi telafi etmek istiyor.

ALT SIRADAKİ TAKIMLAR İKİNCİ YARI DAHA GÜÇLÜ
Zonguldakspor ile kümede kalma mücadelesi veren alt sıralardaki takımların arasındaki puan farkı ise her geçen hafta azalmaya başladı. Kümede kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, Niğde, Gümüşhane, Hacettepe, Ergene Velimeşe ve İnegölspor gibi takımlar ikinci yarıya daha etkili başladı.

Zonguldakspor Kahramanmaraşspor maçıyla birlikte çıkışa geçerek kümede kalma yolunda avantajlı duruma geçmenin planlarını yapıyor. (Haber: Ender Yüksel)