Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Perşembe günü çok kritik ve kendisi açısından önemli, rakip Manisa FK açısından formalite maça çıkacak. Ligde henüz yenilgi yüzü görmeyen Manisa FK karşısında sahaya temkinli çıkacak olan Zonguldakspor sürpriz yaparak ses getirmek istiyor.

ZONGULDAKSPOR GÜNÜ DİNLENEREK GEÇİRDİ
Kırmızı-lacivertli ekip Perşembe günü 15.00'da Devrek İlçe Stadı7nda oynanacak maç öncesinde Pazartesi günü 16.00'da yaptığı idmanın ardından Salı gününü idman yapmadan dinlenerek geçirdi. Kırmızı-lacivertli ekip Çarşamba günü yapacağı teknik-taktik idmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

MANİSA ÇOK GOLCÜ BİR TAKIM
Rakip Manisa FK sezon boyunca oynadığı 33 maçta rakip kaleleri 78 kez havalandırarak grubun en fazla gol atan takımı görüntüsünde. Maç başına 2.8 gol atan Manisa FK ilk maçta da Zonguldakspor'u 4-0 mağlup etmişti. Perşembe günü oynanacak maçta Teknik heyetin rakibin gol yollarına önlem alması bekleniyor.

HAKEM İSTANBUL'AN GELİYOR

Zonguldakpor- Manisa FK maçınını İstanbul Klasman Hakemi Bayram Başkan yönetecek. Daha önce toplamda 252 resmi müsabakada görev alan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Süper Lig ekiplerinin karşılaşmasında görev alan tecrübeli hakem Bayram Başkan'ın yardımcılıklarını ise İstanbul Klasman Yardımcı Hakemi Süleyman Yavaşoğlu ve Ozan Burak Akduman görev alacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise İstanbul Klasman Hakemi Burak Taşkınsoy görev yapacak.