Kırmızı-lacivertli ekip Perşembe günü şampiyon Manisa FK ile karşı karşıya gelecek

Elmas, şampiyonu ağırlayacak

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin tamamlanmasına sayılı haftalar kala küme düşme tehlikesi yaşamamak adına kendisine yeterli puanları toplayıp ligi bitirmek istiyor.

Kırmızı-lacivertli ekip ligin son haftasında İstanbul deplasmanında Sarıyer ile karşılaşmış ve 1-0 öne geçtiği maçtan 1-1'lik sonuçla ayrılmıştı. Deplasmanda alınan 1 puanı önemseyen Zonguldakspor'da moraller yerinde.

LİGDE SON 5 MAÇINI BERABERE BİTİRDİ

Sezona fırtına gibi giren ve aldığı seri galibiyetlerle şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Manisa FK'da şampiyonluk coşkusu devam ediyor. Ligde bileği bükülmeyen ve namağlup şampiyonluğunu ilan eden Manisa FK ligde son oynadığı 5 maçtan beraberlikle ayrıldı. 79 puanla zirvede bulunan rakip Manisa FK 33 maçta 78 kez rakip fileleri havalandırdı, kalesinde ise 22 gol gördü.

ZONGULDAKSPOR ZORLU BAŞARABİLECEK Mİ?

Zonguldakspor, Manisa FK maçı hazırlıklarını Teknik Sorumlu Barış Şeref nezaretinde Fener Sahası'nda yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Ligde henüz yenilgi yüzü görmeyen Manisa FK karşısında sahaya galibiyet için çıkıp zoru başarmayı hedefliyor.