Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da futbolcular hırs küpü. Kırmızı-lacivertli futbolcular gerçekleştirilen idmanda iyi bir görüntü çizdi.

İdman öncesinde açıklamalarda bulunan takım kaptanı Sinan Ören, Haluk Türkeri ve Emre kara eksiklere rağmen sahaya 11 kişi çıkacaklarını, deplasmandan iyi sonuçla dönecekleri mesajını verdiler.

HALUK TÜRKERİ: "ZONGULDAKSPOR SAHAYA GALİYET İÇİN ÇIKAR"

Perşembe günü idmanda girdiği ikili mücadelede ayağına darbe alan ve ödem oluşan tecrübeli golcü Haluk Türkeri 2 günlük dinmenmenin ardından idmana katıldı. Sakatlığının tamamen geçtiğini belirten Haluk, "İdmanda ikili mücadelede serseri bir top geldi. Benim ayağım altta kaldı, ancak tamamen iyileştim sorun yok.

Amed maçı zor bir maç olacak. Zonguldakspor sahaya galibiyet için çıkar. Biz elimizden geleni yapacağız. Kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Biz kolay bir lokma değiliz. Kazanıp döneceğiz" dedi.

SİNAN ÖREN: "SAHAYA 11 KİŞİ ÇIKACAĞIZ"

Takım kaptanı Sinan Ören ise şunları söyledi: "Keyifler yerinde olacak inşallah. Sahaya 11 kişi çıkacağız. Eksikler var ama biz eksik olarak kabul etmiyoruz. Eksiklerin yerine oynayacak arkadaşlarımıza da güveniyoruz. Geçtiğimiz sezon bize Amed deplasmanında hoş olmayan şeyler yaşattılar. Biz de gereğini yaparak puan alacağız. Kim daha çok koşuyorsa, kim daha fazla istiyorsa o kazanıyor" dedi.

EMRE KARA: "ALTTAKİ TAKIMLAR KAZANMAYA BAŞLADI"
Tecrübeli futbolcu Emre Kara ise şöyle konuştu: "Ligin ikinci yarıları her zaman zor geçiyor. Lige aslında iyi başladık. Amed maçı zor olacak. Ama bizim de kazanmamız gerekiyor. Alttaki takımların bazıları kazanmaya devam ediyor.

Devre arasında yaptığımız transferler de bize katkı sağlayacaktır. Maça eksik çıkmayacağız. Eksik futbolcuların yokluğunu hissetmeyeceğiz" dedi.