Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Perşembe günü Devrek İlçe Stadı'nda 15.00'da oynayacağı maçın tüm hazırlıklarını tamamladı, maçın başlama saatini bekliyor.

90 DAKİKA CANLA BAŞLA OYANACAKLAR

Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla ligde fırtına gibi esen, iç ve dış sahada rakiplerinin korkulu rüyası olan Manisa FK ile karşılaşacak olan Zonguldakspor'da bu zorlu maç öncesinde moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Sarıyer deplasmanından 1-1'lik sonuçla 1 puan çıkartan Zonguldakspor, Manisa FK karşısında da 90 dakika boyunca canla başla oynayıp sahadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

MANİSA SAHAYA NASIL BİR KADRO İLE ÇIKACAK?
Şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta matematiksel olarak da ilan eden Manisa FK Zonguldakspor karşısında nasıl bir kadro ile çıkacağı ise merak konusu. Ligde namağlup durumda olan siyah-beyazlı ekip ligin geri kalan maçlarında da bu ünvanını koruyabilmek için sahaya tam kadro ile mi yoksa yedek ağırlıklı mı çıkacak bu sorunun cevabı maçtan 1 saat önce kesinlik kazanacak. Zonguldaksporlu futbolcular ise rakibin sahaya hangi kadro ile çıkacağından daha çok maç sonunda sahadan nasıl bir skorla ayrılacaklarının hesabını yapıyor.

OKAN EKEN OYNAYAMAYACAK
Zonguldakspor'da başarı dolu 6 yıl geçiren ve 2 şampiyonluk yaşayan Manisa FK'nın golcü futbolcusu Okan Eken, eski takımı Zonguldakspor'a karşı forma giyemeyecek. Okan Eken yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı.

EN ÇOK GOL ATAN, EN AZ GOL YİYEN TAMIM

Manisa FK bu zorlu maç öncesinde oynadığı 33 maçta 23 galibiyet, 10 beraberlik alarak 79 puanla liderliğini sürdürüyor. Manisa FK bu maçlarda 78 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 22 gol görerek grubun en az gol yiyen, en fazla gol atan takımı konusunda. Zonguldakspor ise 32 maçta 7 galibiyet, 11 beraberlik ve 14 yenilgi alarak topladığı 32 puanla 11'nci sırada kendiler yer buldu. Elmas bu maçlarda rakip kaleleri 29 kez havalandırırken, kalesinde ise 44 gole engel olamadı.