2.Lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner Pusula'ya yaptığı açıklamasında yeni sezon öncesinde yeni yapılanma için kongreye gideceklerini söyledi.

MİLLETVEKİLLERİ, VALİ VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI YAPILACAK
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner 2020-2021 futbol sezonunun da çok zor şarlar altında tamamlandığını belirterek Haziran ayının ilk haftasında kentin büyükleri Milletvekilleri, Vali ve Belediye Başkanı ile Zonguldakspor'un geleceği için geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan Caner "Sayın milletvekillerimiz, Valimiz ve Belediye Başkanımızın değerli görüşlerini ve fikirlerini alacağız. Zonguldakspor olarak her yıl aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Takımın geleceği için kalıcı bir çözüm bulmak zorundayız. Yapılacak büyük toplantıda takımı geleceği için hep birlikte karar vereceğiz. Bu takım kentin takımı ise herkes elinden ne geliyorsa yapacaktır. Büyüklerimizin de fikirleri ve desteği ile Zonguldakspor'u bir üst lige çıkarmanın yollarını arayacağız. Artık kenetlenme zamanı. İnanıyorum ki bu toplantıdan büyüklerimizden aldığımız destek ve güçle yeni bir kongrenin ardından güçlü bir yönetim, güçlü bir Zonguldakspor olarak yeni sezona gireceğiz. Ben bu toplantıdan ve büyüklerimizin vereceği destekten çok umutluyum" dedi.

YÖNETİM SAYISI DÜŞECEK

Başkan Caner yapılacak kongrede yönetim sayısını düşüreceklerini belirterek şunları söyledi: "Milletvekilleri, Valimiz ve Belediye Başkanımız ile yapacağımız toplantının hemen ardından Haziran ayının sonunda veya en geç Temmuz ayının ilk haftası kongreye gideceğiz. Mevcut yönetim sayısı 30'un üzerinde bu sayı çok fazla ve faydalı olmadığını gördük. Yeni yönetimde sayısı düşüreceğiz. Takıma katkısı olacak, faydalı olacak kişileri dahil edip yepyeni bir liste oluşturacağız. Yönetimi süzgeçten geçirip yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Bu takımın yeri bu lig değil. Elbirliği ve güç birliği ile üst liglere nasıl çıkacağımız yönünde çözümler arayıp, kent olarak bunu birlikte başaracağız"