Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan transfer ettiği 19 yaşındaki golcü futbolcusu Atalay Yıldırım Zonguldakspor'un kampından ayrılarak U19 Milli takım Antalya kampına katıldı. Atalay Çaycuma'da yapılan kamp çalışmalarına katılarak Teknik Sorumlu Barış Şeref'in de beğenisini kazanmıştı.

Atalay Yıldırım Galatasaray forması giyerken de bir çok kez U18 ve U19 Milli takım formasıyla mücadele etmişti.

24-29 Ocak 2021 tarihinde Antalya'da yapılacak olan U19 Milli takım kampı aday kadrosuna Zonguldaksporlu futbolcunun bulunması kırmızı-lacivertli ekip için büyük bir gurur oldu.

U19 Milli takım aday kadrosu 24 Ocak 2021 tarihinde (bugün) Antalya Belek Sueno Hotels'te 13.00'ta toplandı. Bugün kafile idman yapmayacak kamp 5 gün sürecek

Atalay Yıldırım Zonguldakspor'un ikinci yarının ilk maçı olan İnegölspor maçında 27 Ocak tarihinde Milli takım kampında olacağı için forma giyemeyecek.

ZONGULDAKSPOR İÇİN TERİMİN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞACAĞIM
Antalya kampında bulunan ve Pusula'ya konuşan Zonguldakspor'un genç yıldızı Atalay Yıldırım "Milli takım kampının ardından tekrar Zonguldak'a dönerek takıma katılacağım. Barış hocam ve takım arkadaşlarımla Çaycuma kampında çok iyi bir süreç geçirdik. İkinci yarı Zonguldakspor'un başarısı için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Takım olarak çok iyi bir ikinci yarı geçireceğimize inanıyorum. İnşallah herşey çok güzel olacak" dedi.