2.lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor'da son oynanan ve 1-0 kazanılan Afyonspor maçının ardından büyük bir sessizlik hakim. Bir çok takım daha şimdiden gelecek sezon planlamasını yaparak bütçe oluşturup transfer çalışmalarına başlarken, Zonguldakspor'da yaprak kımıldamıyor.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner geçtiğimiz hafta Pusula'ya yaptığı açıklamasında Haziran ayı sonunda kongre kararı alacaklarını, Zonguldak Milletvekilleri, Vali ve Zonguldak Belediye Başkanı'nın da katılımı ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştireceklerini ve bu toplantının ardından yönetim oluşturacakları mesajını vermişti.

BİRİSİNİN ÇIKIP ÇILGIN PROJE A ÇIKLAMASI ŞART

Yıllardır yönetimler kentin büyüklerine gidip Zonguldakspor için destek istediler, kentin büyükleri ise imkanları ölçüsünde takımı destek oldular. Ancak bu destekler hiçbir zaman yeterli olmadı.

Zonguldak içinden olsun, Zonguldak dışından olsun birisinin çıkıp çılgın bir proje ortaya atıp takımı sahiplenmesi şart. Zonguldakspor'un kalkınması ve gelişmesi, üst liglere çıkması ancak bu şekilde olur. Aksi halde en iyi ihtimal Zonguldakspor 2.Lig'de debelenmeye devam eder, her sezon bir alt ligde düşmemek için yönetim yine dilenci olmaya devam eder.