Zonguldakspor'a son dönemlerde verdiği desteklerle alkış toplayan Tümer Metin Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu, Elmas Televizyonu'nda yayınlanan Pazartesi 19.30'da yayınlanan Spor Kritik Programında çok konuşulacak bir açıklama daha yaptı.

Zonguldakspor forması altında Kulüp Binası önünde dayak yediğini 23 yıl sonra itiraf eden Tümer Metin camianın Zonguldakspor için kenetlenmesi gerektiğini insanların birbirini gereksiz eleştirmemeleri ve kenetlenmeleri gerektiğini belirterek şöyle konuştu: "Ortada bir şehir var. Gelin bu şehrin makus tarihini değiştirelim. Ben Zonguldakspor'da futbol oynarken o şehrin çok ceremesini çektim bir Zonguldak çocuğu olarak. Ben şehirden çıkalı 25 yıl olmuş hala bugün aynı dil kullanıyor. Bu bize bir şey kazandırmaz.

"KULÜP BİNASI BAHÇESİNDE ZONGULDAKSPOR FORMASIYLA DAYAK YEDİM"

Tümer Metin Zonguldakspor'da oynadığı dönemde iç sahada oynanan bir maçın ardından üzerinde Zonguldakspor forması varken Kulüp binası önünde dayak yediğini belirterek şöyle konuştu: "Ben o kulüpte üzerimde Zonguldakspor forması varken kulüp binasının bahçesinde dayak yedim. Hadi bana eyvallah desem kimse bana bişey diyemezdi. Bu dilin bize faydası olmaz, Bu dilden vazgeçelim. Hesapların, kitapları, menfaatlerin, çıkarların hiç birimize ve Zonguldakspor'a faydası yok. Eğer menfaat Zonguldakspor'un faydasına ise gelsin herkes toplansın etrafımıza"

"SADECE TARAFTAR DESTEĞİ İLE OLMAZ"

Tümer Metin kulübe herkesin destek olması gerektiğini belirterek "Desteğe açığız, muhtacız. Bu kulüp için büyüğünden küçüğün herkesin desteğini istiyoruz. Sadece taraftarla olmaz. Esnafların, şehrin ileri gelenlerinin, mülki amirlerinin devreye girmesi lazım. Türkiye işler başka türlü yürümüyor"