Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Başkent'te kümede kalma mücadelesi veren Hacettepe'ye konuk oluyor. Elmas son iki maçında Uşakspor'u 1-0 yenerken, Sancaktepe FK ile de 1-1 berabere kalıp 4 puan almıştı.

ANKARA DEMİRSPOR TESİSLERİ'NDE TER İDMANI YAPTILAR
Zonguldakpor kafilesi Ankara'da son ter idmanını Ankara Demirspor Tesisleri'nde yaparak Perşembe günü 14.00'da başlayacak maç öncesinde başlama saatini beklemeye başladılar.

Kırmızı-lacivertli ekipte Sancaktepe maçında kırmızı kart gören stoper Muhammet Yeşil forma giyemezken, Elmas sahaya galibiyet için çıkacak.

BARIŞ ŞEREF GALİBİYET İSTİYOR"

Başkent'te sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten Teknik Sorumlu Barış Şeref, "Hacettepe maçı bizim için çok önemli. Onlarda alt sıralardalar. Bir an evvel kazanmak istiyorlar. Kazanamazlarsa durumları kötü olacak. Biz de kazanmak istiyoruz. Bundan sonraki her maçtan en az bir puan aldığımız takdirde hiç sıkıntımız olmayacak.

Ligde 8 maçımız kaldı. 8 maçta 3-4 puan çıkardığımız takdirde matematiksel olarak işi bitiriyorsun. Şuan itibariyle 33-34 puan yaptığımız zaman problem kalmayacak. Alttaki takımlarında riskli maçları var. 7-8 maçta en az 3-4 galibiyet hedefliyoruz." dedi.