Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da 2020-2021 futbol sezonu yarın (Cumartesi) oynanacak maçlarla sona erecek. Ligin son haftasında temsilcimiz Zonguldakspor'un küme düşme tehlikesi devam ediyor. Elmas'ın kümede kalabilmesi için bir çok senaryo var. Ancak Afyonspor ile deplasmanda oynayacağı maçtan 1 puan alması halinde diğer takımların alacağı skorlara bakılmayacak.

Zonguldakspor sabah erkan saatte Zonguldak'tan ayrılarak Afyon'a gitti, Afyon Güral Otel'de kampa girdi.

NEFESLER TUTULDU, MAÇ SAATİ BEKENİYOR

Zonguldakspor Cumartesi günü Afyon Zafer Stadı'nda oynayacağı maç öncesinde tüm idmanlarını ve maç konuşmalarını tamamlayarak 15.00'da oynanacak maçın başlama saatini beklemeye başladı.

3 TANE 11 OYUNCUSU YOK

Zonguldakspor'da Corona Virüse yakalanan Kaptan Sinan Ören'in yanı sıra cezaları bulunan Rıdvan Bingöl ve Hüseyin Yılmaz da Afyonspor'a karşı forma giyemeyecek.

NASIL KÜMEDE KALIRIZ

Zonguldakspor son hafta Afyon deplasmanında 1 puan alması halinde kesin olarak kümede kalacak. Afyon'a kaybetmemiz halinde üçlü, dörtü, beşli, altılı averajlara bakılacak.

ÜÇLÜ AVERAJ OLMAYACAK
Zonguldakspor rakibi Afyonspor'a yenilirse, Gümaşhanespor deplasmanda Kocaelispor'u yenmesi halinde puanlar iki takımında puanı 33 oluyor. 30 puana sahip olan Ergene Velimeşe son hafta sahasında Şanlıurfaspor'a yenilirse yada berabere kalırsa Ergene Velimeşe küme düşer.

4'LÜ AVERAJDA ZONGULDAKSPOR KÜME DÜŞER

Son haftada alınacak sonuçlara göre Zonguldakspor, Şanlıurfaspor, Gümüşhane ve Ergene Velimese dört takım 33 olursa Zonguldakspor küme düşer.

5'Lİ AVERAJDA NİĞDE DÜŞER

Son haftada Zonguldakspor, Şanlıurfaspor, Ergene Velimeş, Gümüşhane ve Niğde Belediyespor ligi 33 puanla tamamlaması halinde Niğde Belediyespor küme düşer.

6'LI AVERAJDA ŞANLIURFA KÜME DÜŞER

Ligin son haftasında Zonguldakspor, Şanlıufraspor, Gümüşhanespor, Ergene Velimeşespor, İnegölspor ve Niğde Belediye ligi 33'er puanla tamamlarsa küme düşen takım Şanlıurfaspor olur.