TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü kritik bir sınava çıkacak. Geçtiğimiz hafta tarihinin en kötü sonuçlarından birini alan ve Ergün Penbe'nin çalıştırdığı Tarsus İdmanyurdu'na 7-1 mağlup olan Zonguldakspor telafi maçına çıkacak.

Kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü 13.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Afjet Afyonspor maçından galibiyet bekliyor. Pazar günü oynayacağı maçta 1 taşla 2 kuş vurmayı planlayan kırmızı-lacivertli ekip hem ilk yarıyı 3 puanla kapatmak, hem de 7-1'lik Tarsus İdmanyurdu hezimetini unutturmayı planlıyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI, MAÇ SAATİ BEKLENİYOR
Zonguldakspor Salı gününden itibaren başladığı idmanlarını tamamlayarak karşılaşmanın başlama saatini bekliyor. Maça iyi motive olan kırmızı-lacivertli ekip taraftarına da kendini affettirmenin planlarını yapıyor.

AFJET AFYON İLE ARADA 1 PUAN VAR
Rakip Afjet Afyonspor ligde oynadığı 16 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 yenilgi alarak topladığı 21 puanla 10'uncu sırada kendine yer buldu. Rakip kaleleri 23 kez havalandıran Afjet Ayfonspor kalesinde ise 20 gol gördü.

Zonguldakspor ise 16 maçta aldığı 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi ile 22 puanla 8'nci sırada bulunuyor. Elmas rakip kaleleri 20 kez havalandırdı, kalesinde ise 20 gol gördü.

Editör: Pusula Gazetesi