19-27 tarihleri arasında Ordu'da gerçekleştirilen Kick Boks Büyükler, Gençler, Yıldılar ve Minikler Türkiye Şampiyonası'na Zonguldak'tan 15 sporcu katıldı. 81 ilden 7 bin 500 sporcunun katıldığı müsabakalarda Zonguldaklı Kick Bokscular aldıkları başarılı sonuçlarla şampiyonaya damga vuruyor.

SUDENUR BASANCI ŞAMPİYON OLDU

Türkiye şampiyonlukları bulunan Zonguldaklı sporcu Sudenur Basancı tüm rakiplerine devirerek Türkiye şampiyonu olurken Sudenur'u ilk kutlayan antrenörü Cemal Kocabaş ve Kick Boks Zonguldak İl Temsilcisi Bekir Kaya oldu.

İLKNUR KABUK İKİNCİ OLDU

Antrenör Bülent Çiçek'in sporcusu İlknur Kabuk ise şampiyonada finale kadar yükseldi, çekişmeli geçen müsabaka sonunda İlknur Kabuk şampiyonayı ikinci olarak tamamladı.

Diğer Zonguldaklı sporculardan Talha Mert Başoğlu son maçını teknik Knock Out ile alarak çeyrek finale yükselirken, bir diğer sporcu Deren Aydınlı ise çeyrek final maçını kazanarak yarı finale yükseldi. Bu sporcuların müsabakaları devam ediyor.

BEKİR KAYA "SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUZ"

Sporcularla Ordu'da bulunan ve heyecana ortak olan Kick Boks Zonguldak İl Temsilcisi ve aynı zamanda Milli Takım antrenörü Bekir Kaya tüm sporcularına güvendiğini belirterek madalya kazanan sporcuları kutladı, müsabakaları devam eden sporcuları da başarı temennisinde bulundu.