Diyarbakır Silvan'da yaptığı başarılı çalışmalarla bölge halkının güvenini ve sevgisini kazanan Murat Öztürk'ün aynı başarıyı Antalya Kaş'ta göstermesi bekleniyor.

Murat Öztürk kimdir?
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat ÖZTÜRK 21 Mart 1985'te Karadeniz Ereğli'de doğdu. Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesinden mezun oldu. Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Kısa bir süre Maliye Bakanlığında denetmenlik yaptı. 2011 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Birleşik Krallıkta 1 yıl süre idare ve dil eğitimi aldı. Tokat Pazar, Konya Kadınhanı İlçelerinde vekil kaymakamlığı yaptı. Konya Çeltik , Erzurum Köprüköy ve Hakkari Çukurca İlçelerinde asil kaymakamlık yaptı. Hakkari - Çukurca Kaymakamı olarak görev yapmakta iken İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 11.01.2021 tarihli ve 346 sayılı yazıları gereğince 15.01.2021 tarihinde İlçemizdeki görevine başlamıştır.
12 Ağustos 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Antalya Kaş Kaymakamlığına atanan Murat Öztürk evli ve bir çocuk babasıdır.