Samsun Süper Amatör Lig takımlarından Barfaspor forması giyen Zonguldaklı kaleci Okan Sarıvaz sezonun bitmesiyle birlikte takımına veda etti. 29 yaşındaki yetenekli kaleci Okan Sarıvaz daha önce memleketinin takımı Devrek Belediyespor formasını da giymişti.

Bafraspor yönetimi, teknik heyet ve camiaya sosyal medya hesabından duygusal bir veda yazısı yazarak ayrılan Okan Sarıvaz'ın yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceğine henüz karar vermediği, gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

BASRFASPOR'A DUYGUSAL YAZI İLE VEDA ETTİ

Okan Sarıvaz veda açıklamasında şu duygulara yer verdi: "Acısıyla tatlısıyla bir sezonun daha sonuna geldik. Devre arası gelmiş olduğum 1930 Bafraspor camiasına teşekkürü borç bilirim. Öncelikle buraya gelmemde emeği geçen sayın yöneticilerim Sezai Şener, Murat Çelik, Erkan İpek sayın başkanım Hakan Yeliz İpek abilerime teşekkür ederim. Saha içinde dışında tüm desteği ile yanımızda olan Mustafa Kurt ve İsmail Edis hocama teşekkür ederim. Sizleri iyi ki tanımışım dediğim değerli büyüklerim olarak unutamayacağım insanlar oldunuz. Maddi manevi gece gündüz elinizden gelen her şeyi sonuna kadar yaptınız. Büyük fedakarlıklar ettiniz yanlışımız hatamız olduysa affola. Şanlı büyük Bafraspor Allah'a emanet"