Zonguldak'ın önemli başarılı atletizm antrenörlerinden İhsan Özden antrenörlük kariyeri boyunca Zonguldak'ta bir çok sporcu keşfederak Milli takımlara kazandırdı, öğrettikleriyle, destekleriyle, onlara verdiği emeğiyle sporcuların geleceğini aydınlattı, Türk atletizmine yeni yıldızlar kazandırdı.

Bu başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken ve uzun bir süre önce Fenerbahçe Spor Kulübü'ne atletizm antrenörü olarak göreve başlayan İhsan Özden, Fenerbahçe Spor Kulübü adına da sayısız sporcuyu keşfedip onları da milli takımlara kazandırdı, Avrupa düzeyinde başarılar almalarını sağladı.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ İHSAN ÖZDEN'İ ATLETİZM ŞUBESİNİN BAŞINA GETİRDİ

Kariyeri boyunca başarılı bir antrenörlük dönemi geçiren Fenerbahçe Spor Kulübü Atletizm antrenörü İhsan Özden Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından önemli bir göreve getirildi. İhsan Özden antrenör olarak görev yaptığı Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Atletizm şubesi sorumluluğuna getirildi. Bireysel olarak antrenör olan İhsan Özden şimdi Fenerbahçe'nin Atletizm'de tüm branşlarında antrenörlerin ve sporcuların sorumluluğunu üstlendi. Fenerbahçe Atletizm Şubesi bundan sonra İhsan Özden'den sorulacak.

HABER ZONGULDAK'TA DA SEVİNÇLE KARŞILANDI
İhsan Özden'in Fenerbahçe Atletizm Şubesi Sorumluluğuna getirilmesi Zonguldak'ta da sevinçle karşılandı. Bilindiği gibi Zonguldaklı Milli atletler Melike Malkoç, Doğukun Kilcioğlu ve yine Atletizm Milli takım antrenörü Utku Duman da Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde bulunuyor.