Zonguldaklı futbolcu 36 yaşında stoper Antalya Kemerspor ile yollarını ayırdı. Kariyerinde Zonguldakspor olmak üzere bir çok profesyonel ve amatör takımda forma giyen Hurşit Velioğlu sayısız şampiyonluk yaşadı.
Sezona Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Antalya Kemerspor'da başlayan Hurşit Velioğlu yönetimle karşılıklı olarak anlaşarak takımından ayrıldı. Hurşit ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu. Hurşit ikinci yarı için görüştüğü bazı takımların tekliflerini değerlendirmeye aldı.

HURŞİT VELİOĞLU'NUN FUTBOL KARİYERİ

2007-2008 futbol sezonunda Zonguldakspor'da forma giyen Hurşit Velioğlu futbol kariyerinde şu takımların formasını giydi: Kütahyaspor, Akhisar Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Erdekspor, Yomraspor, Nevşehir Belediyespor, Turgutluspor, Manavgat Belediyespor, Artvin Hopaspor, Büyük Anadolu Kırıkkale, İlçe İdmanyurdu, Hendekspor, Antalya Kemerspor.

HURŞİT AYRILIĞI ŞU ŞEKİLDE DUYURDU:

Zonguldaklı başarılı stoper Hurşit Velioğlu ayrılığı şu şekilde duyurdu: "Bugün itibari ile Kemerspor ailesinden kendi isteğim doğrultusunda ayrılmış bulunmaktayım. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarım ve hocalarıma teşekkür ediyorum başarılar diliyorum saygılarımla"