Zonguldak Fenerbahçe taraftarları '19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü' kapsamında Levent Karanfil, Ruhsen Ad önderliğinde Kilise Restorantta yemek dezenleyerek bir araya geldi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği yemek canlı müzik eşliğinde başlayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar Fenerbahçe marşları söylenerek devam etti.

HAYATİ AKKAŞ'I UNUTMADILAR

Zonguldak Fenerbahçe taraftarları geçen sene hayatını kaybeden koyu Fenerbahçeli olan Hayati Akkaş'ı da Dünya Fenerbahçeliler gününde unutmadı. Zonguldak Fenerbahçe taraftarları düzenlenen yemekte merhum Hayati Akkaş' ın anısına bir sandalye boş bırakılırken, rahmet ve özlemle andılar.

'19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü' kapsamında açıklama yapan Zonguldak Fenerbahçe taraftarı Levent Karanfil, "Öncelikle bütün Fenerbahçe taraftarlarımızın' 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü' kutlu olsun. Bugün Fenebahçe' ye gönül vermiş arkadaşlarımız ile bir araya gelerek bir yemek düzenledik. Geceye katılan bütün Fenerbahçeli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni sezonda Fenerbahçe'mize başarılar diliyorum. Geçen sene aramızdan ayrılan sevgili büyüyümüz, değerli agabeyimiz olan koyu Fenerbahçeli Hayati Akkaş hocamızı da anma adına sandalyeyi boş bıraktık. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun. O her zaman kalbimizde yaşayacaktır." dedi.

"DERNEĞİMİZLE OMUZ OMUZAYIZ"

Karanfil, "Zonguldak Fenerbahçe Taraftar Derneği'ni daha iyi yerlere getirmek için arkadaşlarımızı üye olmaya çağırıyoruz. Hep birlikte omuz omuza olmaya çağırıyoruz. Turgut Papila başkanımızın yanında olmaya ve derneğimizi daha iyi yerlerde görme açısından elimizden geldiği kadar çabamızı sarf edeceğimizi de burada başkanımıza belirtmek isterim. Birlikte omuz omuza yüreklerimizi ortaya koyarak daha iyi şeyler üreterek taraftarımıza yakışır bir şekilde dernek haline getirmeye de çalışacağız" dedi.