24 Ocak 2001 tarihinde suikast sonucu şehit olan Diyarbakır Eski Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve aynı saldırıda şehit olan 5 polis memuru anısına Sakarya'da Duayenler Hentbol turnuvası düzenlendi.

Bu yılı 11'ncisi düzenlenen Şehit Ali Gaffar Okkan Duayenler Hentbol Turnuvası 11 Eylül Cumartesi günü Sakarya Hendek Yeni Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

ZONGULDAK'IN HENTBOL DUAYERLERİ GAFFAR OKKAN İÇİN SAHAYA ÇIKTI

Sakarya'da 11'ncisi düzenlenen Şehit Ali Gaffar Okkan Duayenler Hentbol Turnuvası'na Zonguldaklı duayen hentbolcüler de katıldı. Zonguldak Hentbolünün efsane isimlerinden Erhan Acar'ın antrenörlüğünde Zonguldaklı süper starlardan oluşan hentbolcüler oluşturdukları güçlü kadro ile Sakarya'da sahaya çıktı. Birbirinden çekişmeli ve anlamlı maçlar oynayan Zonguldaklı Hentbolcüler Sakarya'da alkış aldı.

GAFFAR OKKAN'I KABRİ BAŞINDA ANDILAR

Başta Zonguldak Hentbol Veteran takımı yönetimi ve sporcular olmak üzere Turnuvaya katılan tüm takımlar ve turnuvayı düzenleyen heyet Gaffar Okkan'ı kabri başında dualarla andı.

UFUK BAYRAKTAR: "EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Turnuvaya katılmaktan gurur duyduklarını belirten Zonguldak Hentbol İl Temsilcisi Ufuk Bayraktar, "Zonguldak'ın Şehit Emniyet Müdürümüz A.Gaffar Okkan adına Sakarya İli Hendek İlçesinde düzenlenen Veteranlar Hentbol Turnuvasına Zonguldak olarak katılmak çok güzeldi emeği geçen herkese teşekkürler" dedi.