TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü deplasmanda 24 Erzincanspor'a konuk olacak. Her iki takımda haftaya 17'şer şuanla girerken TFF de maçların yönetecek hakemleri açıkladı.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'U 2018'DE KATLEDEN HAKEMİ ATADILAR

27 Ekim 2018 tarihinde Zonguldak Kömürspor sahasında Tuzlaspor'u konuk etmişti. Zonguldak Kömürspor maçın son dakikasına 1-0 öne girmişti. Hakem Zonguldak Kömürspor aleyhine uyduruk verdiği penaltının ardından saha karışmış ve 4 kırmızı kart çıkmıştı. Zonguldak Kömürspor'un Teknik direktörü Cahit Terzi ve A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir de atılmıştı. Kırmızı-lacivertli ekip hakem Necati Selçuk Şahin'in kötü yönetimi nedeniyle büyük yara almıştı.

YILLAR SONRA YİNE NECATİ SELÇUK ŞAHİN YÖNETECEK

2018 yılında Zonguldak Kömürspor'u katleden Necati Selçuk Şahin, Pazar günü temsilcimizin deplasmanda oynayacağı 24 Erzincanspor maçında düdük çalacak. Şahin'in yardımcılıklarını ise Furkan Ulu ve Muhammet Oğuzhan Öztaş yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise Burak Demirkıran olarak açıklandı.

27 EKİM 2018 TARİHLİ İLGİLİ HABER

"Zonguldakspor saha ve seyircisi önünde Tuzlaspor'u konuk etti. Maçın 10'ncu dakikasında Emre Kara ile öne geçen Zonguldakspor ilk yarıyı bu skorla tamamladı. Maçın 85'nci dakikasında Tuzlasporlu futbolcunun çektiği sert şutu kaleci Mustafa Söylemez mükemmel bir şekilde kurtardı. Maçın hakemi Necati Selçuk Şahin, Mustafa'dan dönen topun Kemal Cirgirt'in eline çarptığı gerekçesiyle tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı ile uzaktan yakından ilgisi olmayan pozisyonda beyaz noktayı gösteren Necati Selçuk Şahin Zonguldaksporlu futbolcuları ve taraftarı isyan ettirdi. Tuzlaspor bu penaltıyı gole çevirdi.

Necati Selçuk Şahin maçın 90+1'nci dakikasında Okan Duran'ı çift sarı karttan kırmızı kartla ihraç etti. Bu dakikadan sonra rakip takım teknik heyeti ve yöneticilerinin kulübelerinden çıkmasıyla başlayan tartışmalar büyüdü, oyun 15 dakika kadar durdu. Yaşanan olaylarda Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir'i saha dışına attan maçın hakemi Necati Selçuk Şahin Tuzlaspor'dan 2 futbolcunun yanı sıra Zonguldakspor'dan da Kemal Cirgirt'e kırmızı kart göstererek ihraç etti.

Zonguldakspor aleyhine verilen uyduruk bir penaltı maçın gidişatını tamamen alt üst etti. 4 kırmızı kartın yanı sıra Cahit Terzi ve Hakan Hürfikir'in dışarı atılmasını neden oldu."