TFF 2.Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da yönetim 2022-2023 futbol sezonuna hedef takım kurarak girmeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış yönetim kurulu ile yaptığı görev dağılımı toplantısında yönetimde olan herkesten bireysel olarak kulübe sıcak para ödeme yapmalarını istemişti. Yönetimdeki bazı isimlerin kulübe sıcak para akışı sağladığı öğrenilirken bir çok yöneticiden ödemeleri yapmaları istendi.

SABİT DANIŞ İSTANBUL'DAN ZONGULDAK'A GELECEK

Yakın çevresi ile görüşerek kulübe destek sağlamak amacıyla bir süredir İstanbul'da olan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış Çarşamba akşam saatlerinde Zonguldak'a gelecek. Başkan Danış, Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Selim Alan ile bir görüşme yapacak.

"PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ GÖRÜMELER OLACAK"

Zonguldak Kömürspor'un çiçeği burnunda Kulüp Başkan Sabit Danış gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: "10 gündür İstanbul'da görüşmelerimiz oldu, Çarşamba günü akşam saatlerinde Zonguldak'a döneceğim. Bizim için Perşembe ve Cuma günü çok önemli. Önemli görüşmelerimiz olacak"

"VALİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞECEĞİZ"

Zonguldak'a döndükten sonra ilk işimiz Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ve Sayın Belediye Başkanımız Dr.Ömer Selim Alan ile bir araya geleceğiz. Yapacağımız bu görüşmeler kulübümüzün geleceği için çok değerli. Onların desteği bizim için çok önemli. O görüşmelerden çıkacak sonuca göre biz de yönetim olarak yol haritamızı açıklayacağız. İnşallah her şey olumlu gider"