TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor dış transferde golcü futbolcu Kıvanç Kaya ile anlaşmaya vardı. 24 yaşında 1.88 boyundaki golcü Çorumspor'dan kiralandı.

2020 yılında çapraz bağlarından sorun yaşayan Kıvanç Kaya sakatlığını tamamen atlatırken yeni sezonda gollerini Zonguldak Kömürspor için atacak.

SAKATLANDIĞINDA ÇOK ÜZÜLDÜ

Kıvanç Kaya'nın sakatlığı hem Çorumspor camiasını hem de Kıvanç Kaya'da derin bir üzüntü oluşturmuştu. Kıvanç 2020 yılında Kayseri Acıbadem Hastanesi'nde olduğu başarılı ameliyatın ardından eski sağlığına kavuştu.

Takım arkadaşları Kıvanç'ın sakatlığının ardından attıkları golün ardından Kıvanç'ın formasını taraftara göstererek geçmiş olsun temennisinde bulunmuştu.

ZONGULDAK'TA GÖZLER ONUN ÜZERİNDE OLACAK
Kıvanç'ın yaşadığı sakatlık Çorum şehrine büyük bir üzüntü yaşatırken, Zonguldak Kömürspor'a transfer olmasının ardından şimdi Zonguldak'ta gözler onun üzerinde olacak. Kıvanç göstereceği performansla Zonguldak'ın da kalbine girmek istiyor.

ZONGULDAK'A GELDİ, İLK İDMANINA ÇIKTI

Zonguldak Kömürspor'un golcüsü Kıvanç Kaya dün akşam saatlerinde Zonguldak'a gelerek takımla bu sabah ilk idmanına çıktı. Teknik Direktör Şenol Demir, yardımcıları ve takım arkadaşları ile tanışan Kıvanç Kaya idmanın ilk bölümünde düz koşu yaptı, ikinci bölümde ise takımla birlikte çalışmaya katıldı.

Çorumspor ile ilk etap çalışmalarında yer alan Kıvanç idmanlı olarak Zonguldak Kömürspor kampına katıldı.