Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor yönetimi daha şimdiden şampiyonluk ateşini yaktı. Ereğli Belediyespor, 2022-2023 sezonu öncesi Olağanüstü Kongresini 31 Mayıs 2022 Salı Saat 17.00'de AKM Nikah Salonu'nda gerçekleştirecek.

2021-2022 futbol sezonunda güçlü kadrosuna rağmen şampiyon olamayarak hayal kırıklığı yaşatan Ereğli Belediyespor'da Kulüp Başkanı Halil Posbıyık'ın ardından gözler 2'nci Başkan olması beklenen Halil Bozkuş'a çevrildi.

GÖKHAN BALADİN İLE GÖRÜŞTÜLER
Kongre öncesinde Ereğli Belediyespor zamanı değerlendirerek Teknik Direktörlük konusunda görüşmelere başladılar. Zonguldak doğumlu, daha önce futbolculuk döneminde Ereğli Belediysepor ve Erdemirspor'un formalarını giyen, geçtiğimiz sezon Bartınspor'da Teknik Direktör olarak başarılı bir sezon geçirip 3'üncü ligin kapısından dönen Gökhan Baladin ile bir görüşme gerçekleştirildi.

2 TARAF ŞARTLARINI SUNDU, KONGRE BEKLENİYOR

Teknik Direktör Gökhan Baladin Ereğli Belediyespor'a şartlarını sunarken, yeni seçilecek yönetim de karşılıklı fikir alışverişinde bulundukları Gökhan Baladin'i takımın başında görmek istiyor. Gökhan Baladin'in de futbol oynadığı takımında şampiyonluk yaşamak ve Ereğli Belediyespor'u 3'lige çıkarmak istediği belirtildi. Herhangi bir sorun çıkmaması halinde resmi açıklama kongre sonrasında yapılacak.

SÜPER LİG'DE FUTBOL OYNADI

Zonguldaklı Teknik Direktör Gökhan Baladin profesyonel futboluluk kariyerinde orta saha pozisyonunda Konyaspor, Düzcespor, Erdemirspor, Beylerbeyispor, Üsküdar Anadoluspor, MKE Kırıkkalespor, Saran Keskinspor, Kdz.Ereğli Belediyespor takımlarında 34 kez Süper Lig, 124 kez 2.lig, 84 kez 3.lig ve 8 kez Türkiye Kupası'nda forma giydi, 38 kez de gol atarak fileleri havalandırdı.

GÖKHAN BALADİN KİMDİR?
22 Haziran 1966 Zonguldak doğumlu olan Gökhan Baladin antrenörlük hayatına 2008 yılında Çubukspor'da başladı. Sonrasında Kanlıcaspor, Düzcespor, Fatih Karagümrükspor'da görev yapan tecrübeli teknik adam bir sezon da Beykoz 1908 AŞ'yi çalıştırdı. Devamında ise Sancaktepe Belediyespor'da U19 ve Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu ünvanıyla iki sezon görev yapan başarılı teknik adam 2016 yılında Paşabahçespor'da görev yaptı. İstanbul Mesudiyespor'da da çalışan Baladin bir dönem TFF Milli Takımlar Akadimesi Ligleri İzleme Komitesi'nde görev aldı. Gökhan Baladin Türkiye'nin önemli radyolarından Radyospor'da da 1 yıl kadar yorumculuk yaptı.

Zonguldaklı Teknik Direktör Gökhan Baladin 2021-2022 futbol sezonunda ise Bartınspor'u BAL'da 5.Bölge, 2.Grup'da şampiyon yaptı, final maçlarında ise 3.ligin kapısından döndü.