Zonguldakspor'un eski futbolcusu Emrecan Özbay Yalova Altınava Belediyespor'dan ayrılarak Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Merkez B Grubu lideri Gelikspor'a transfer oldu.

2011 yılında futbola Zonguldakspor'da başladıktan sonra Zonguldak dahil il dışında da bir çok takımda futbol oynayan sağ kanat oyuncusu 28 yaşındaki Emrecan Özbay bu sezon başında Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 2.Grup ekiplerinden Yalova Altınova Belediyespor'a transfer olmuştu. İlk yarıda takımında iyi performans göstermesine rağmen takım olarak hedeften uzaklaşan Altınova Belediyespor'dan ayrılan Emrecan Özbay'ı Gelikspor kaptı.

GELİKSPOR BAŞKANI RESUL CESUR İMZAYI ATTIRDI
Gelikspor'un Kulüp Başkanı Resul Cesur bu transfere büyük önem verirken, Emrecan Özbay ile son bir görüşme yaparak resmi imzaları attı.

İŞTE EMRECAN'IN FUTBOL KARİYERİ

Futbola 2011 yılında Zonguldakspor'da başlayan Emrecan Özbay daha sonra Erdemirspor, Devrek Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Adıyamanspor, Kozlu Belediyespor, Talasgücü Belediyespor, Mut İdmanyurdu, Ladik Belediyespor, Kastamonu Özel İdarespor ve son olarak bu sezonun ilk yarısında Yalova Altınova Belediyespor'da futbol oynadı.