Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Zonguldak'ta Filyos Limanı'nda bakım çalışması devam eden Yavuz Sondaj Gemisi personeli ve aileleriyle bir araya geldi. Yoğun bir çalışma yapılan işleme tesisleri sahasında Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ın yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ile TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'da, hazır bulundu.

Yılın son gününü Yavuz Sondaj Gemisinde "Doğalgaz Milli Takımımızla" geçiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yeni yılın ilk gününde Karadeniz gazının karaya çıkartılacağı, yoğun bir çalışma yapılan işleme tesisleri sahasında incelemelerde bulundu. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu
ile TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'da, katıldığı incelemelerin ardında basın açıklaması yapan Bakan Dönmez, "Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde bu gazı buradan yakmış olacağız. Yurdumuzun dört bir köşesinde Karadeniz gazı kullanılır hale gelecek,hem halkımız hem devletimiz kazanacak" dedi.