Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldı.
Yapılan atamalara göre; Bitlis Vali Yardımcısı Nursel Özdemir, Zonguldak Valiliği Hukuk Müşaviri oldu.

Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde doğan Kaymakam Nursel ÖZDEMİR, İlk, Orta ve Lise tahsilini Köyceğiz'de tamamladı. Balıkesir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde 2013 yılında mezun oldu. Kaymakam Nursel ÖZDEMİR, evlidir. Kariyeri İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak, 2015 yılında Aydın İli Kaymakam Adayı olarak meslek hayatına başladı. Kaymakamlık Stajını Aydın İli Yenipazar Kaymakamlığında yaptıktan sonra İngiltere'nin Leicester Şehrinde Dil Eğitimini tamamladı. 01 Haziran 2017 tarihli İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirliği Atama Kararnamesi ile Antalya İli Gündoğmuş Kaymakamlığına, 01 Eylül 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İlçemiz Kaymakamlığına atandı.

2018 yılında Ordu'nun Gürgentepe İlçesine ilçesine kaymakam olarak atandı. Ardından, 2020 yılında Nursel Özdemir, son kararname ile Bitlis Vali Yardımcısı olarak atandı.