2022 yılı faaliyet programında yer alan ve Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası 12-16 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak, şampiyonaya Zonguldak'tan 5 önemli sporcu katılacak.
7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupasına Zonguldak'tan Zonguldak Kick Boks İl Temsilcisi olan Milli Antrenör Bekir Kaya, Zonguldak Muaythai İl Temsilciliği olan Milli Antrenör Bülent Çiçek, Zonguldaklı Milli sporcular İlknur Kabuk 50 Kg Genç bayanlarda, Efe Çağan Karadut ise 57 kg Genç erkeklerde mücadele edecek. Şampiyonluğun iddialı isimlerinden Havvanur Velioğlu 42 kg, Sude Erdoğan'da 46 kg Yıldız Bayanlarda mücadele ederken bir diğer sporcu Hakan Kolçak ise 69 kg Yıldız Erkelerde şampiyonluk arayacak.

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde yarın başlıyacak olan müsabakalarda Kömürkent Spor Kulübü sporcuları iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.

Zonguldak'ı ve Türk Milli takımını temsil edecek olan 5 Milli Sporcu Milli Antrenörler Bekir Kaya ve Bülent Çiçek bu sabah saat 07:30'da Zonguldak'tan İstanbul'a büyük umutlarla gittiler.