Vali Mustafa Tutulmaz, beraberinde Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Alaplı Jandarma Komutanı Ergün Gündoğar, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam ile birlikte Alaplı'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Tutulmaz ve beraberindekiler, Alaplı spor salonu ve yüzme havuzu, Ahmet Zeki Atalay İlköğretim okulu istinat duvarı çalışması ve aşırı yağışlarda etkilenen Çataklı köprüsü onarım çalışması ile yine aşırı yağışlarda hasar gören Gümeli yolu ve köprülerdeki onarım çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, ayrıca Alaplı ilçesinde esnaf ziyaretinde de bulundu, hayırlı bol kazançlar diledi.

Vali Mustafa Tutulmaz daha sonra Gümeli Beldesinde Muharrem ayı orucu iftarına katıldı, Alaplı Aşağıdağköy'de vatandaşlarla sohbet etti.

Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam ise sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili şu paylaşımı yaptı: "Zonguldak Valimiz Sn Mustafa Tutulmaz, Alaplı Kaymakamı Sn Vedat Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emn Müdürü Fahrı Aktaş, Özel İdare Genel Sekreterimiz Ahmet Karayılmaz, Alaplı Jandarma Komutanı Ergün Gündogar, Alaplı İlçe Müftümüz, Gümeli Beldesin de en çok zarar gören Kozdere ve Merkez Mahallede incelemelerde bulunarak aynı zamanda dün akşam Merkez Mahallesi Cem Evinde Muharem ayı oniki imamlar üçüncü gün iftarına katılarak bizleri onurlandırmışlardır. Valimize ve beraberindeki tüm heyete halkım ve şahsım adına çok teşekkür ederim."