TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un yeni sezon kamp programı açıklandı.
ZonguldakKömürspor 14 Temmuz Perşembe günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda toplanarak sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek.
Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde Kilimli'de 16 gün sürecek olan ilk etap çalışmalarında Zonguldak Kömürspor günü çift antrenman yaparak geçirecek.
Kilimli İlçesinde yapılacak ilk etap kamp çalışmaları sonrasında Kırmızı-lacivertli ekip 12 günlük ikinci etap çalışmaları için 1 Ağustos'ta Bolu'ya gidecek.
Bolu Kampını da günde çift antrenman yaparak geçirecek olan Zonguldak Kömürspor, bu kapsamda Bolu kampında 2 veya 3 hazırlık maçı oynaması bekleniyor.
YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Zonguldak Kömürspor yönetimi tarafından Kulüp tesisleri yenileme çalışmaları devam ederken, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın yeni sezona hazırlamak adına yoğun şekilde çalışıyor. Bu nedenle Kırmızı-lacivertli ekip ilk etap kamp çalışmalarını Kilimli İlçesinde gerçekleştirecek.
YENİDEN ELMAS FORMASI GİYECEK
Zonguldak Kömürspor yönetimi şuana kadar kadrosuna dış transferde Mümin Uyar ve iç transferde ise Hakan Çevik, Aykut Emre Yakut ve Ercüment Eray Ataklı sonrasında bugünde Emre Kara ile anlaşarak kadrosuna kattı.
Bu 4 transfer dışında Kırmızı-lacivertli yönetim, güçlü bir kadro için transfer çalışmalarını sürdürürken, hem iç hemde dış transferleri kısa süre içerisinde peş peşe patlatarak kampa yetiştirmeyi planlıyor.