TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da moraller bozuk. Kırmızı-lacivertli ekip geçirdiği 2 hazırlık kampının ardından dış transferde yaklaşık 15 yeni futbolcuyu kadrosuna dahil ederek iç transferde 6-7 futbolcuyu kadroda tutmuştu.

Sezonun ilk maçında saha ve seyircisi önünde Pazar günü Akhisar Belediyespor'u konuk eden Zonguldak Kömürspor bu maçtan 1-0'lık yenilgi ile ayrılarak hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Özellikle Teknik Direktör Cafer Aydın'ın geçtiğimiz sezon Elazığspor'un başındayken son haftada aldığı 4 maçlık ceza Zonguldak Kömürspor'un başına dert oldu. Cafer Aydın cezası nedeniyle Zonguldak Kömürspor'un başında Akhisar Belediyespor maçında kulübede yeralamadı, maçı tribünden izledi. Aydın'ın 3 maç daha cezası bulunuyor.

PENDİKSPOR ÇOK GÜÇLENDİ
Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü İstanbul deplasmanında Pendikspor ile karşılaşacak. Rakip Pendikspor yeni sezon öncesinde yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çekti. Beyaz Grup'ta şampiyon adaylarının başında gösterilen Pendikspor ligin ilk haftasında Kastamonuspor ile oynaması gereken maçtan 3-0 hükmen galip ayrıldı. Kastamonuspor yaşanan sel felaketi nedeniyle TFF'ye başvuruda bulunarak haklarını dondurmuş ve bu sezon ligden çekilmişti.

Zonguldak Kömürspor, Pendikspor maçı hazırlıklarına başlarken, Cumartesi günü Pendik Stadı'nda oynayacağı maçta işi oldukça zor görünüyor. Kırmızı-lacivertli ekip en kötü 1 puanla İstanbul'dan dönmenin hesaplarını yapıyor.