Yaşadığı süre boyunca Zonguldak Kömürkspor'a olan sevdası ile bilinen, tribünlerin sevilen ismi Hayrullah Tıfıl son yolculuğuna uğurlandı. Uzunmehmet Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan öğle namazının ardından Karaelmas'ta toprağa verilen Hayrullah Tıfıl'ın cenaze törenine Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Şenol Demir ve yardımcıları, Takım kaptanı Sinan Ören ve tüm futbolcular katıldı. Duygusal anların yaşandığı cenaze töreninde teknik heyet ve futbolcular Hayrullah Tıfıl için dua etti.

SALİH DEMİR: "ZONGULDAKSPOR'U ÇOK SEVERDİ"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir duygusal bir konuşma yaparak şunları söyledi: "Rahmetli Hayrullah Zongludakspor'u ve Zongludak'ı çok severdi. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin, kalanlara da sağlık diliyorum. Buradaki kalabalık çok önemli, gelenlerden ve gelemeyenlerden de Allah razı olsun"

ŞENOL DEMİR: "Önemli bir değer. Bizim için çok kıymetliydi. Çok üzüldük. Allah mekanını cennet eylesin, başımız sağolsun.

SİNAN ÖREN: "Çok üzüldüm dün haberini aldım, Abimin bende yeri çok ayrıdır. O benim şans meleğimdi. 5.5 senedir tribünlerden bana Sinan diye bağırıp destek verirdi. O yumruk şovları meşhurdur biliyorsunuz. Çok yakınımı kaybetmiş gibi üzüldüm. Üzüntümüzün tarifi yok. Onun için çok dua edeceğim. Allah mekanını cennet eylesin. Takım arkadaşlarımla birlikte dua için buradayız. O da bizim burada olduğumuzu hissediyordur"

RIDVAN BİNGÖL: "Büyük değerli bir taraftarımızı kaybettim. Bizde yeri çok ayrıydı. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz"

EMRE KARA: "Allah rahmet eylesin. Gerçekten Zonguldaksporumuzun ve Zonguldak'ın çok sevilen bir ismiydi. Başımız sağolsun. Allah nezdinde herkes bu ölümü tadacak. Yarın öbür gün biz de tadacağız. Allah hepimize hayırlı ölümler nasip eylesin. Takım halinde cenazeye gelmek bizim için çok önemliydi. Çünkü Zonguldak'ın çok sevdiği bir kişiyi defnedeceğiz.