TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 26 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Uşakspor'a konuk olacak. Cuma günü saha ve seyircisi önünde lider Pendikspor'a 90+8'nci dakikada yediği penaltı golü ile 3-2 mağlup olan kırmızı-lacivetli ekip'de moraller bozuk. Kırmızı-lacivertli ekip bu maçı unutarak Uşakspor ile oynayacağı maça konsantre oluyor.

İDMANI KULÜP BİNASINDA SPOR SALONUNDA YAPTILAR

Zonguldak'ta 3-4 gündür devam eden yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle Fener Sahası'nda 2 gündür idman yapamayan Zonguldak Kömürspor ilk idmanını Sporcu Fabrikası Spor Salonu'nda yapmıştı. Elmas ikinci idmanını ise Teknik Direktör Şenol Demir ve kondisyoner Barış Şeref nezaretinde kulüp binasında bulunan spor salonunda gerçekleştirdi. Zonguldak Kömürspor, Uşakspor maçı için Salı günü kentten ayrılacak.

UŞAKSPOR PLAY-OFF MÜCADELESİ, ELMAS KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR
Zonguldak Kömürspor geride kalan 18 hafta içinde 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi ile topladığı 22 puanla 14'üncü sırada bulunurken, rakip Uşakspor ise oynadığı 18 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi ile topladığı 25 puanla 9'uncu sırada bulunuyor.