TFF 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'da yönetim istifa eden Teknik Direktör Cafer Aydın'dan boşalan göreve yeni Teknik Direktör arayışlarını sürüyor. Diyarbekirspor'dan istifa eden Şenol Demir Zonguldak Kömürspor yönetimi ile bir görüşme yaparak Zonguldak Kömürspor'un yeni teknik direktörü olma konusunda prensip anlaşmasına varıldı.

ELMAS'I YENİ TEKNİK DİREKTÖR GELENE KADAR METİN AYDIN ÇALIŞTIRACAK
Zonguldak Kömürspor yönetimi takımın başına yeni bir Teknik Direktör gelene kadar Medin Aydın'ın takımı çalıştırması konusunda ricada bulundu. Metin Aydın ise Zonguldak Kömürspor'un zor durumda kalmaması adına Kırşehir Belediyespor maçına takımı hazırlamayı kabul etti. Takımın başında haftanın ilk idmanına Metin Aydın çıktı.

"BARIŞ ŞEREF ÇALIŞTIRACAK" DENİLMİŞTİ

Zonguldak Kömürspor yönetimi yeni hoca gelene kadar takımı geçici olarak Barış Şeref'in çalıştıracağını açıklamıştı. Ancak yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle Metin Aydın takımın başına geçici olarak geçti.

ZONGULDAK KIRŞEHİR'E HAZIRLANIYOR

Zonguldak Kömürspor ligin ilk üç haftasında Akhisar Belediyespor, Pendikspor ve Uşakspor'a yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Yenilgilerin faturası ise Teknik Direktör Cafer Aydın'a kesildi, istifası istendi. İstifa eden Cafer Aydın'ın yerine Şenol Demir'in gelecek olması camiada bir teselli havası estirdi.
İLK PUAN, İLK GALİBİYET GELECEK Mİ?
Hafta sonu deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor ilk idmanını gerçekleştirdi. Kırmızı-lacivertli ekipte takımın başına yeni teknik direktör gelene kadar geçen Metin Aydın idman öncesinde futbolcularla bir konuşma yaptı. Bu süreci hep birlikte gerekli fedakarlıklar yapılacak geçileceği mesajını veren Metin Aydın Kırşehir Belediyespor deplasmanında takımın ilk puan ve ilk galibiyetini alacağına inandığını söyledi. Rakip Kırşehir Belediyespor ilk 2 maçta topladığı 6 puanla ikinci sırada bulunurken, geçtiğimiz hafta maçlarına çıkmayan Kastamonuspor ile oynaması gerekirken haftayı maç yapmadan tamamladı.