TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına Perşembe gününden itibaren start veriyor. Elmas sezonun ilk idmanını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 16.00'da yapacak.

Zonguldak Kömürspor geçtiğimiz sezonu Beyaz Grup'ta 38 puanla 14'üncü sırada tamamlarken yeni sezonda çok daha güçlü takımların bulunduğu Kırmızı Grup'ta mücadele edecek.

Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde Perşembe günü ilk idmanına 15 futbolcu ile çıkacak olan kırmızı-lacivertli ekipte transfer komitesi bir taraftan transfer çalışmalarına da devam ediyor.

DIŞ TRANSFERDE PİYASANIN DÜŞMESİ BEKLENİYOR
Özellikle dış transferde futbolcu piyasasının oldukça yüksek olması nedeniyle transfer komitesi fiyatların düşmesi konusunda beklemeye geçerken futbolcularla sıkı pazarlık yapıyorlar. Zonguldak Kömürspor yönetimi, dış transferde Erbaaspor'dan Mumin Uyar'ı transfer etmişti.

ZONGULDAK'TA 16 GÜNLÜK ÇALIŞMA YAPILACAK

İlk etap çalışmalarını Zonguldak'ta 16 gün sürecek kampla yapacak olan Zonguldak Kömürspor günde çift antrenman yaparak geçirecek. Kırmızı-lacivertli ekip 12 günlük ikinci etap çalışmaları için 1 Ağustos'ta Bolu'da kampa girecek.

KAMPA KATILACAK FUTBOLCULAR:
KAMP KADROSUNDA BULUNAN FUTBOLCULAR: Egemen Yaylı, Ali Mert Tuncer, Hakan Çevik, Emre Kara, Hüseyin Yılmaz, Fatih Bektaş, Eyüp Akcan, Muhammed Ali Kol,
Oğuzhan Matur, Ercüment Eray Ataklı, Aykut Emre Yakut, Tarık Akcan, Alper Aşkın, Tezcan Gökmen, Mümin Uyar