Zonguldak Kömürspor Mali İşler Sorumlusu Adil Dilaver kulüp binasında gerçekleştirilen basın toplantısında takımın yeni sponsoru Crıptoswaps'ın kulübe katkıları hakkında bilgi verdi.

Adil Dilaver, "Crıptoswaps ile yaptığımız anlaşma gereği ilk etapta reklam anlaşmaları, göğüs ve isim hakkı gibi küçük küçük girdiler olacak. Öyle 20 milyon, 30 milyon gibi kamuoyunda doşalan paralar olsa bu takım büyük hedeflere oynar. Öyle paralar yok. Bu kulübün 1 lira getiri yok. Sadece otoparaktan gelen ücretler var. Günde kulüpte 40-50 kişi yemek yiyor, kira ödeniyor, personel ücretleri ödeniyor. Otoparaktan günde 750-1000 lira gibi paralarla bu masrafları karşılamaya çalışıyoruz. Bunlar hep bir maliyet. Hocamızın istediği kadroları oluşturmak için para lazım. Destek şart. Transfer için büyük rakamlar isteniyor. Bunları karşılamak için bütçeler hazırlamak gerekiyor. Ancak reklam sorunu yaşanıyor. Kulüp binasına ödediğimiz kira ücretleri için Milletvekillerimizden destek bekliyoruz. TTK ile görüşüp bağış makbuzu gibi işlerle bu sorunumuz çözülebilir.

Zaman zaman Crıptoswaps'tan kulübe girdiler olacak. Transferleri de buradan gelecek parayla yapacağız. Bu anlaşma bize nefes aldıracak. Ancak söylendiği gibi 20 milyon, 30 milyon gibi paralar yok. Biz yıllık takım bütçesi 3.5 milyon lira. Ancak rakiplere baktığımızda 25-30 milyon bütçeleri var. Maddi sorun çözülmesi halinde biz de üst sıraları zorlarız"