TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Kulüp Başkanı Salih Demir ve yönetim kurulu Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor'un idmanını ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla sohbet etmiş, yeni sezonda başarı temennisinde bulunmuştu. Aktaş ayrıca futbolculara tatlı ikramında bulunarak Akhisar Belediyespor maçında başarı dilemişti.

YÖNETİM İADEİ ZİYARETTE BULUNDU

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ın idman ziyaretinin ardından ise Zonguldak Kömürspor yönetimi Aktaş'a iadei ziyarette bulundu. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir ve yönetimi, İl Emniyet Müdürü Fakri Aktaş'ı Pazar günü 16.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan Zonguldak Kömürspor-Akhisar Belediyespor maçına davet etti.

AKTAŞ'IN JESTİNE JEST İLE YANIT VERDİLER

Zonguldak Kömürspor yönetimi İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ın jestine karşılık, Aktaş'a atkı ve forma hediye ederek jestine jest ile karşılık verdi. Kulüp Başkanı Salih Demir, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'a üzerinde ismi yazılı 67 numaralı Zonguldak Kömürspor forması ve atkı hediye etti.