TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve oldukça sıkıntılı bir sezon geçiren Zonguldak Kömürspor taraftarının da desteği ile geçtiğimiz hafta 1922 Konyaspor deplasmanında aldığı galibiyetle ligde kalmayı garantiledi.

Zonguldak Kömürspor'un iyi gününde kötü gününde yanında olan ve taraftarı tribünlere çeken tribün liderlerinin de kırmızı-lacivertli ekibin ligde rahatlamasında büyük katsısı oldu.

Bütün bir sezon boyunca iç ve dış deplasmana giderek takıma destek olan tribün liderlerinden Taner Arslantürk göbek fıtığından Atatürk Devlet Hastanesi'nde ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Taner Arslantürk'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Diğer tribün liderleri de Taner Arslantürk'ü ameliyat öncesinde ve sonrasında yalnız bırakmazken hem tribünde, hem iyi günde, hem kötü günde, hem sağlıkta, hem hastalıkta bir bütün olduklarını da göstermiş oldular.

"BU ZONGULDAKSPOR BİZİ FITIK ETTİ"

Atatürk Devlet Hastanesi 3'üncü katta tedavi gören Taner Arslantürk "Bu Zonguldak Kömürspor sevdası bizi fıtık etti" şeklinde espri yaparak kendisi ile ilgilenen tüm sağlık personeline de teşekkür etti.