TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor deplasmanda Pazar günü 13.00'da oynayacağı Ispartaspor maçı hazırlıklarına Sporcu Fabrikası Spor Salonu'nda devam etti. Yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle Fener Sahası'nın karla kaplı olması kırmızı-lacivertli ekibi salona yönlendirdi.

Futbolcular Sporcu Fabrikası Spor Salonu'nda ısınma hareketleri ile başladıkları idmanın ilerleyen bölümünde elle top kapma ve çeşitli oyun tarzı programlarla idmanı tamamladılar.

Oldukça neşeli geçen idmanda futbolcuların moral ve motivasyonlarının üst düzeyde olduğu gözlendi. Ispartaspor karşısında alacakları iyi sonuçla hem kötü günleri geride bırakmak hem de devreye moralli girmek isteyen Zonguldak Kömürspor 18 puanla 16'ncı sırada bulunuyor.

MAÇIN HAKEMİ ŞANLIURFA'DAN

MHK, Isparta 32 spor ile Criptoswaps Zonguldak Kömürspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın hakemlerini açıkladı. MHK, bu önemli maçı Şanlıurfa Klasman hakemlerinden Ömer Faruk Gültekin atadı. Gültekin yardımcılıklarını ise Barış Çiçeksoyu ve Samet Özkul yapacak. Maçın 4'üncü hakemi olarak ise Tolga Akbaba olarak açıklandı. Gültekin 2018 yılında oynanan ve 2-2 berabere biten Bugsaş-Zonguldak Kömürspor maçında 4. Hakem olarak görev almıştı.