TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenen Pazarspor maçını Çarşamba günü oynayacak.

Kırmızı-lacivertli ekip Rize'ye gitmek için Zonguldak'tan İstanbul'a gitmiş, yoğun kar yağışı nedeniyle uçak seferlerinin iptal olması, Rize'de de yoğun kar olması nedeniyle maç ertelenmişti.

Ligde 34 puanla 14'üncü sırada bulunan Zonguldak Kömürspor küme düşme potasının 5 puan üstünde bulunuyor. Ligin geri kalan bölümlerinde tehlike yaşamamak adına kırmızı-lacivertli ekip Rize deplasmanında Pazarspor'dan puan yada puanlar alarak Zonguldak'a dönmek ve rahat nefes almak istiyor.
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR KAFİLESİ KENTTEN AYRILDI
Zonguldak Kömürspor Çarşamba günü 14.00'da Rize Pazar İlçe Stadı'nda oynayacağı maç için kentten ayrıldı, İstanbul'dan hava yolu ile Trabzon'a geçen Elmas Rize'de otelde kampa girdi, maç saatini bekliyor.

PAZARSPOR İKİNCİ YARI DÖKÜLÜYOR
2.Lig Beyaz Grup'ta sezona çok iyi başlangıç yapan Pazarspor devre arasında yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle ikinci yarı büyük bir düşüşe geçerek play-off barajından küme düşme potasının kenarına kadar geldi. İkinci yarıda sadece 9 puan toplayabilen Pazarspor zor günler geçiriyor. Küme düşme potasındaki 1922 Konyaspor ile arasında sadece 2 puan bulunan Pazarspor karşısında Zonguldak Kömürspor sahadan galip ayrılması halinde derin bir nefes alacak.

Pazarspor ligde oynadığı 29 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 18 yenilgi alarak topladığı 31 puanla 15'nci sırada bulunuyor. Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ise 29 maçta 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 yenilgiyle topladığı 34 puanla 14'üncü sırada kendine yer buldu.