TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yeni sezon öncesinde dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Son 5 yıldır kalesinde başarılı bir isim Sinan Ören'e şans veren kırmızı-lacivertli ekipte sezonun ikinci yarısında kaleci daha çok genç yetenek Yüksel Egemen Yaylı korumuş ve güven vermişti.

TEKNİK HEYET ALTERNATİF TECRÜBELİ KALECİ İSTEDİ

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir yönetimden tecrübeli alternatif bir kaleci istedi. Transfer komitesi ise geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon kadrosunda bulunan 33 yaşında, 1.84 boyundaki kaleci Mustafa Hoşoğlu ile prensipte anlaşmaya vardı.

MUSTAFA HOŞOĞLU ZONGULDAK'A GELDİ
Zonguldak'a gelen tecrübeli kaleci Mustafa Hoşoğlu transfer komitesi ile bir görüşme yaptı. Mustafa ile yönetim kesin anlaşmaya vardı.

BOLU KAMPINA DAHİL OLACAK
Zonguldak Kömürspor ile anlaşmaya varan 33 yaşındaki kaleci Mustafa Hoşoğlu kırmızı-lacivertli ekibin 1 Ağustos'ta başlayacak Bolu kampına katılacak.

İŞTE MUSTAFA HOŞOĞLU'NUN KARİYERİ
Samsunspor alt yapısından yetişen ve Samsunspor U21 takımında oynayan Mustafa sırasıyla Sürmenespor, Beşikdüzüspor, Düzyurtspor, Erzin Belediyespor, Çatalcaspor, Hekimoğlu, Çankara FK, Adıyamanspor ve son olarak 1461 Trabzon formaları giydi.