Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 23 Temmuz tarihinde Fener Sahası'nda başladığı ilk etap çalışmalarını tamamlayarak bugün Çaycuma'ya gitti. Kulüp binasında öğle yemeğinin ardından Çaycuma'ya hareket eden kırmızı-lacivertli ekip SEKA Tesislerine yerleşti. 8 Ağustos tarihine kadar Çaycuma İlçe Stadı'nda çalışmalarına devam edecek olan temsilcimiz Zonguldak kömürspor günde çift idman yaparak güç depolacak.

8-11 AĞUSTOS ARASINDA FUTBOLCULAR TATİL YAPACAK

Zonguldak Kömürspor'da Teknik Patron Cafer Aydın 8 Ağustos'ta tamamlanacak olan Çaycuma kampının ardından futbolculara 3'er gün izin verecek. 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara Kızılcahamam'ta kampa girecek olan Zonguldak Kömürspor burada 5 hazırlık maçı oynayacak. Maçlarda eksikleri görme fırsatı bulacak olan Teknik Direktör Cafer Aydın yönetime takviye talebinde bulunacak ve 5 Eylül tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak sezonun ilk maçı olan Akhisar Belediyespor maçına takımı hazır hale getirecek.

İLK MAÇ ÇOK ÖNEMLİ
Zonguldak Kömürspor'un sahasında oynayacağı ligin ilk maçına galibiyet parolasıyla bakıyor. Sezona 3 puanla başlamanın planlarını yapan Teknik Direktör Cafer Aydın hem taraftarı tribünlere çekmek, hem de futbolcuların lige özgüvenle başlamasını sağlamak istiyor.